Propuneti finisajul dorit sau inspirați-vă din sute de modele si culori frumoase pe care noi vi le punem la dispozitie in showroom-ul nostru.

Varietate de nuante

si modele de finisaje

    Comodele sunt obiecte de mobilier care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta. Deosebit de utile, acestea sunt potrivite pentru lucrurile care nu isi gasesc loc in alta parte a casei. 

   Avantajul unei comode la comanda este ca aceasta va fi exact pe masura spatiului in care doresti sa o fixezi, optimizand fiecare centimetru, si nu in ultimul rand aceasta va adauga valoare casei, va fi complet utilizabila datorita proiectarii prealabile conform nevoilor si dorintelor tale, de asemenea, nu va trebui sa iti faci griji ca se va defecta curand, poti fi sigur ca este si durabila, datorita materialelor de calitate folosite, 

     Proiectata cu grija si atentie la detalii, alegem impreuna de la tipul de lemn folosit pana la feroneria si finisajul ce vor imbraca produsul final, astfel integrarea perfecta in specificul incaperii tale este garantata.

    O casa este cu adevarat caminul tau atunci cand reprezinta un loc în care te simti tu insuti si te ajuta sa te refaci, iar mobilierul care iti completeaza caminul trebuie sa te ajute, sa iti usureze si infrumuseteze viata, asa ca acorda-i importanta pe care o merita.

  Mai jos gaseti o parte dintre modelele pe care noi le-am lucrat frecvent de-a lungul timpului, acestea sunt complet personalizabile! Daca nu iti place niciun model, nu este nicio problema, iti vom construi de la zero ceea ce iti doresti tu.

2

1

Comode

Bufet 3U3S RS02

Comoda 2U2S M02

Contacteaza

Contacteaza

Cristalier M18

Contacteaza

Comoda intrare 3U3S M25

Mobila TV 2U M20

Contacteaza

Contacteaza

Mobila TV 2U1S RS06

Contacteaza

Comoda cu oglinda M49

Comoda 6/7 s M31

Contacteaza

Contacteaza

Comoda Aurore 2

Contacteaza

Masuta dreptunghiulara

AL30

Contacteaza

Contacteaza

Comoda 5S Aurore 2

Contacteaza

Comoda Aurore

Comoda 5S Aurore

Contacteaza

Contacteaza

Comoda AU65

Contacteaza

Strada Dr. Iacob Felix, nr. 99, parter, sector 1, Bucuresti

+40 760 698 097, +40 726 767 0800 +760 698 097

office@happy-home.ro

Privacy Policy

Contact