PATURI TAPITATE

PATURI LEMN MASIV

Personalizare pat tapitat

Contacteaza

Tablia din lemn masiv

Contacteaza

Paturile din lemn

  Paturile din lemn masiv sunt ideale daca doresti sa oferi dormitorului un ton clasic, rustic sau modern.

   Multimea de culori si finisaje care pot fi realizate pe lemn ofera o paleta larga de optiuni pentru amenajarea dormitorului, doar imaginatia este limita in a obtine un aranjament incredibil de frumos, unde patul din lemn este vedeta dormitorului.

Contacteaza

Atentie! Saltelele, pernele, pilotele sau alte decoratiuni pe care le vedeti in imagini nu sunt incluse in ofertele pentru paturi, acestea fiind numai sugestii de prezentare a produselor.

   Paturile tapitate sunt disponibile in mai multe variante de dimensiuni, astfel incat sa poata fi integrate in orice spatiu.

Tapiteria poate fi aleasa, atat textura materialului cat si nuanta pot fi alese din mai multe variante pentru care gasiti mostrare in cadrul showroom-ului, le puteti vedea, simti si compara cu alte culori incat sa fiti siguri ca faceti cea mai potrivita alegere.

Cele mai multe modele au variante diverse si pentru picioarele patului. Maro, wenge, metalizate, drepte sau sferice... optiunile sunt suficiente astfel incat sa se potriveasca fiecarui stil..

     Rolul tabliei este estetic si util. Tablia din lemn masiv te va proteja de peretele rece din spatele patului si va oferi sustinere rezistenta timp indelungat.       Orice stil ai alege, fie ca este clasic, rustic sau modern, frezarea tabliei din lemn masiv este un detaliu care ofera un aspect aparte, autentic, reusind sa intregeasca stilul camerei si sa ofere starea de spirit pe care iti doresti sa o capeti atunci cand patrunzi in camera.

       Lemnul masiv este o alegere care iti va satisface pe termen lung nevoile.

   Patul este elementul central al oricarui dormitor, acesta poate schimba radical intreaga imagine! Atunci cand trebuie sa alegi patul ia in considerare ca are o importanta deosebita atat pentru confort si sanatate, cat si pentru aspectul intregii camere si atmosfera creata atunci cand patrunzi in dormitor, un detaliu care trebuie bine gandit si deloc neglijat. 

   Mai jos prezentam o parte din modelele pe care noi le lucram adesea. 

  Din lemn sau tapitate putem crea personalizat paturi potrivite sau putem adapta/modifica modelele deja existente in asa fel incat sa se potriveasca excelent in spatiul tau.

   Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, mai departe ne ocupam noi.

Paturile tapitate

Paturi

Strada Dr. Iacob Felix, nr. 99, parter, sector 1, Bucuresti

+40 760 698 097, +40 726 767 0800 +760 698 097

office@happy-home.ro

Privacy Policy

Contact

  Elegante si confortabile, create pentru cele mai frumoase vise.

    Daca va doriti sa va sprijiniti spatele de ceva moale si sa dati un aer de eleganta dormitorului, paturile tapitate sunt ideale, 
   Tablia poate fi facuta in linii drepte, moderne sau clasice astfel incat sa va incante privirea la intrarea in dormitor.