Contact

Privacy Policy

Sos. Nicolae Titulescu, nr. 121, bl. 2, parter, sector 1, Bucuresti

+40 760 698 097

office@happy-home.ro

RANDARI 3D

 

Creativitatea designerilor nostri te va ajuta sa vezi dinainte cum formele, finisajele si culorile alese vor alcatui intreaga amenajare a bucatariei.

Randari 3D

pentru BUCATARII

Ne spui ce iti doresti,

iar noi iti proiectam

niciun detaliu important nu va fi ignorat

bucatarie personalizata, culoare roz cu blat piatra roz, bucatarie mare si spatioasa
bucatarie din lemn la comanda din lemn naturstejar si bar cu lumini la comanda

Fie ca iti doresti o bucatarie intreaga sau doar anumite dulapuri personalizate, ori o insula frumoasa pentru bucatarie, aici ai gasit locul potrivit, te putem ajuta sa iti mobilezi bucataria asa cum iti doresti.  

In același spirit suntem si designeri de mobilier la comandă, putem pune la dispozitie design pentru bucatarie si randari 3D.

Confecționăm dulapurile și insulele de bucătărie cu un design ergonomic atent, din lemn masiv, MDF sau PAL si suntem dedicați utilizării celor mai bune materiale dintre acestea, calitative si durabile, nu punem cap la cap corpuri modulare ci desenam si construim de la zero totul pentru tine si casa ta. 

 

bucatarie alba, crem, mobila de bucatarie clasica la comanda din stejar, frasin, paltin, PAL, MDF  culoare crem,  manere aurii, bucatarie de lux, design bucatarie, amenajare bucatarii

la comanda

BUCATARII

din lemn masiv, MDF sau PAL

      Executam mobilier pentru bucatarie din lemn masiv, MDF sau PAL, la comanda.

   Ne putem ocupa de intregul proiect, incepand cu o consultatie, sfaturi si masuratori, toate la tine acasa, pana la livrare si montaj.