Propuneti finisajul dorit sau inspirați-vă din sute de modele si culori frumoase pe care noi vi le punem la dispozitie in showroom-ul nostru.

Varietate de nuante

si modele de finisaje

    Noptierele si consolele asigura spatiu practic pentru obiectele decorative sau obiectele mici, dar acestea pot aduce un accent aparte amenajarii.

        Noptiera poate fi suport pentru toate lucrurile de care ai putea avea nevoie atunci când te duci la culcare, iti asigura Confort, comoditate și încercarea de a elimina orice eventual deranj din cauza lipsei unui suport pentru obiectele de care ai nevoie, cum ar fi un pahar cu apă, ochelarii, veioza sau o carte. Noi putem executa o noptiera special gandita in vederea satisfacerii tuturor nevoilor, dar si potrivita estetic camerei tale.

 

   Printre beneficiile pe care le poate aduce o consola se numara si utilitatea,  aceasta va fi exact pe masura spatiului in care doresti sa o fixezi, optimizand fiecare centimetru, si nu in ultimul rand aceasta va adauga valoare casei, va fi complet utilizabila datorita proiectarii prealabile conform nevoilor si dorintelor tale, de asemenea, nu va trebui sa iti faci griji ca se va defecta curand, poti fi sigur ca este si durabila, datorita materialelor de calitate folosite, 

     

  Mai jos gaseti o parte dintre modelele pe care noi le-am lucrat frecvent de-a lungul timpului, acestea sunt complet personalizabile! Daca nu iti place niciun model, nu este nicio problema, iti vom construi de la zero ceea ce iti doresti.

Noptiere si console

Consola AL79

Consola AU20

Contacteaza

Contacteaza

Consola C1

Contacteaza

Noptiera RS04

Noptiera M27

Contacteaza

Contacteaza

Noptiera M28

Contacteaza

Noptiera AU51

Noptiera AU50

Contacteaza

Contacteaza

Noptiera Kingston

Contacteaza

Strada Dr. Iacob Felix, nr. 99, parter, sector 1, Bucuresti

+40 760 698 097, +40 726 767 0800 +760 698 097

office@happy-home.ro

Privacy Policy

Contact