Strada Dr. Iacob Felix, nr. 99, parter, sector 1, Bucuresti

+40 760 698 097, +40 726 767 0800 +760 698 097

office@happy-home.ro

Privacy Policy

Contact

  Un designer profesionist la îndemână!

 

   Designul este o soluție de amenajare care vă oferă un plan general pentru crearea unui spațiu profesional, a unei piese de mobilier sau a unei case întregi, solutie pe care să o puteți implementa în ritmul propriu.

 4. Randarea

Dupa ce am parcurs pasii anteriori poate fi oferita si imaginea de ansamblu a intregii amenajari. Randarea este reprezentata de imaginea cat mai clara a rezultatului final mult asteptat. Designerul va propune idei, forme, nuante, decoratiuni care impreuna sa alcatuiasca spatiul ideal.

   Procesul este ușor, așa că putem incepe călătoria spre proiectare si design!

Servicii Design interior

    Pasii pe care trebuie sa ii parcurgem sunt urmatorii:

   1. Consultarea

   Cunoasterea si consultarea cu designerul, dimensiunile camerelor și fotografiile sunt informații preliminare necesare pentru a începe. Puteti stabili o intalnire cu designerul in cadrul showroom-ului nostru sau chiar la dvs. acasa. El va pune cap la cap informatiile legate de nevoile dvs., dimensiunile camerei, stilul care vi se potriveste, ca intr-un final sa fiti multumiti.

   2. Stabilirea

   Pentru a reusi sa personalizam sugestii interesante pentru amenajare, inainte de a incepe lucrul efectiv  la designul spatiului trebuie stabilit stilul pe care il preferati, nevoile si preferintele pe care le aveti, tipul materialelor, fie ca este vorba despre metal, sticla, lemn, textil sau vopseaua peretilor, niciun detaliu nu trebuie ratat, sunt lucruri fundamentale care trebuie sa fie clare si alese inca de la inceput, astfel sa se poata proiecta realist si executa un design care poate fi pus si in aplicare.

Noi va putem pune la dispozitie in cadrul showroom-ului numeroase mostre dintre care puteti alege, de la materialul si finisajul mobilierului pana la perdelele care vor fi agatate la fereastra.

   3. Proiectarea

Dupa ce am stabilit toate aspectele putem trece la proiectare.

Proiectarea este foarte importanta, deoarece reprezinta scheletul intregii amenajari, de aceea este esential ca punctul 2 sa fie respectat.

Vor fi create proiectele 3D pentru o reprezentare realista a spatiului dvs., acestea pot fi trimise către dvs. prin e-mail sau vor fi vizualizate si discutate chiar impreuna cu proiectantul la showroom-ul nostru, in aceasta faza a lucrarii se pot scoate, adauga sau modifica elemente, acest lucru vă asigură că veți fi foarte mulțumiți de rezultatul final.